Και η παρέλαση επωνύμων συνεχίζεται στο… νησί των ανέμων!

Ποιο νησί ψηφίστηκε από γνωστό περιοδικό του εξωτερικού ως το καλύτερο της Ευρώπης; Πού βρέθηκαν πρόσφατα η Shakira κι ο Pique, η Μέλανι Γκρίφιθ με την κόρη της, η Kelly Brook με τον Tom Evans και πολλοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz; Μα φυσικά στο αιώνιο νησί των ανέμων, τη μία και μοναδική… Mykonooos!!! Και πού αλλού θα μπορούσε να είναι το TLIFE σ’ αυτή την περίπτωση; Μα, πουθενά αλλού!

Γι’ ακόμα μία φορά τσακώσαμε αγαπημένους μας celebrities, που επέλεξαν τη Μύκονο για τις φετινές βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά της, για χαλάρωση κάνοντας ηλιοθεραπεία στην Ψαρρού και για τις βραδινές περιπλανήσεις στα σοκάκια της.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι γνωστό ότι επιλέγει τη Μύκονο για τις αποδράσεις του όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι, βρέθηκε στο Καλό Λιβάδι με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη! Οι δυο τους, μαζί με την οικογένειά τους απόλαυσαν το μπανάκι τους στη μαγευτική αυτή παραλία, ενώ μάλιστα, ο Γιάννης δεν σταμάτησε να παίζει στα νερά.

Ο Μέμος Μπεγνής προτίμησε το βράδυ του να κάνει μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Το ίδιο και ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Κιτσινέλης.

Η Αννίτα Ναθαναήλ με τον σύζυγό της Κρις, την Μάντα Παπαδάκου και τα παιδάκια τους δεν σταμάτησαν να κάνουν βουτιές στη θάλασσα!

Ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο Νίκος Βαρβέρης με μια εκρηκτική παρουσία δίπλα του.

Ποιους πιστεύεις ότι θα δούμε στη συνέχεια;

Read More

And More