Κάιλι Τζένερ: To παραμυθένιο baby shower λίγο πριν υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι της – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κάιλι Τζένερ, η οποία ανυπομονεί να υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Τράβις Σκοτ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα, που πρόσφατα ξεπέρασε τους 300 εκ. followers στο instagram, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της πραγματοποίησε ένα παραμυθένιο θεματικό baby shower, δημιουργώντας ερωτηματικά για το φύλο του μωρού και πολλοί από τους διαδικτυακούς της ακολούθους έσπευσαν να σχολιάσουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Το θέμα του πάρτι ήταν η καμηλοπάρδαλη. Η γλυκιά μανούλα μάλιστα, μοιράστηκε ανήρτησε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας μία γεύση από τα όσα ετοίμασε για τον ερχομό του μωρού της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν φυσικά η μαμά της Κρις Τζένερ και η γιαγιά της, οι οποίες πόζαραν μαζί σε ένα τρυφερό  οικογενειακό στιγμιότυπο, αγγίζοντας την κοιλιά της Kylie.

Για την διακόσμηση του baby shower, η Κάιλι Τζένερ είχε επιλέξει λευκά ροδοπέταλα στην πισίνα, πράσινο γύρω από το τραπέζι και γυάλινες σφαίρες να κρέμονται από πάνω. Ο κάθε καλεσμένος είχε την προσωποποιημένη θέση του με το όνομά του στο τραπέζι ενώ παντού στο χώρο ήταν σκορπισμένα λευκά ρόδα.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

 

Read More

And More