Κ. Καινούργιου: ”Η Ηλιάκη, δεν έχει την ίδια θέση στη καρδιά μου όπως ο Νίκος”!

Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται με τον αδερφό της, Πάνο, και μιλάει για την μέχρι τώρα εμπειρία της στη τηλεοπτική παρέα του ”Δέστε τους”. ”Όχι μόνο δεν μετάνοιωσα που ήρθα στον ALPHA, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα από πέρσι. Αισθάνομαι ότι έχω τεράστια στήριξη από το κανάλι και όλοι με έχουν αγκαλιάσει εδώ και με αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης νιώθω πολύ όμορφα με την παρέα του Δέστε τους και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ότι ο Νίκος που με πρότεινε είναι φίλος μου. Πέρσι με τα παιδιά του Όμορφου Κόσμου το πρωί δεν γνωριζόμασταν”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Για την Μαρία Ηλιάκη λέει: ”Με στηρίζει και η Μαρία γιατί θέλει να στηρίξει την εκπομπή για να πηγαίνει καλά. Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ μας και γιατί να υπάρχει άλλωστε; Η καθεμιά έχει ξεχωριστό στυλ και άλλο ρόλο. Ο Νίκος και η Μαρία είναι οι βασικοί άξονες της εκπομπής, ενώ εγώ είμαι το νέο μέλος της ομάδας. Παρέα δεν κάνουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και σκοτωμένες. Η Μαρία δεν έχει την ίδια θέση στην καρδιά μου όπως ο Νίκος αλλά δεν θα μπορούσε να είναι και έτσι από τη στιγμή που με εκείνον γνωριζόμαστε από την εποχή του Πρωινού καφέ και ήταν κι αυτός που με πρότεινε για το Δέστε τους”.

Στην ερώτηση για το αν ένιωσε ποτέ παραγκωνισμένη απαντά: ”Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο Νίκος δεν θα επέτρεπε ποτέ να νιώσω παραγκωνισμένη”. Η Κατερίνα μιλάει και για τη Ρούλα Κορομηλά: ”Η Ρούλα στο Big Brother ήταν εξαιρετική. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος, Αυτό που πιστεύει θα στο πει ξεκάθαρα. Με συμβουλεύει από το πώς πρέπει να στηθώ μέχρι το πώς πρέπει να μιλήσω. Αυτό που μου λέει συνήθως είναι να μην αγχώνομαι και να μην βιάζομαι”.

Ο αδερφός της Κατερίνας, ο Πάνος, αποκαλύπτει στο ΟΚ! για ποιον λόγο τσακώνονται συνήθως: ”Από τότε που ήμαστε στο Λύκειο έχουμε σταματήσει να τσακωνόμαστε. Έχουμε μόλις δυο χρόνια διαφορά, οπότε δεν έχουμε και τόσο διαφορετικές απόψεις. Σημείο τριβής μας είναι η ακαταστασία, γιατί η Κατερίνα είναι πολύ ακατάσττη. Με εκνευρίζει το γεγονός ότι είναι φοβερά ισχυρογνώμων και όταν της μπει κάτι στο μυαλό δεν της το βγάζεις με τίποτα”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Read More

And More