Καίτη Φίνου: Ο βιασμός στα 16 της και η πικρία για τους συναδέλφους της -“Με έχουν κόψει από δουλειές”

Η Καίτη Φίνου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής, καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται και άνοιξε την καρδιά της στη Ναταία Γερμανού.

Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο περίεργα με μια “κοντρίτσα” Καίτης και Κώστα Τσουρού αλλά η παρεξήγηση λύθηκε! 

“Έχεις ειρωνευτεί πολλές φορές. Ο Κώστας Τσουρός κάποιες φορές είναι ειρωνικός” είπε η Καίτη Φίνου και η Ναταλία πήρε ένα κουτί με ποπ κορν για να παρακολουθήσει τη συζήτησή τους. Τελικά τα βρήκαν! “Από δω και πέρα γουστάρω τον Κώστα Τσουρό” είπε η ηθοποιός!

Η Καίτη Φίνου μίλησε για το δικό της δυσάρεστο βίωμα στα 16 της χρόνια από πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον, το οποίο είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2000 σε βραδινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Κανένας ψυχολόγος δεν μπορεί να ξέρει πως νιώθει μια γυναίκα που είναι θύμα βιασμού. Είπε ότι πήγε στην αστυνομία και την αντιμετώπησαν περίεργα. Ένιωσα προσβολή. Το 1977 στην αστυνομία σε κοίταγαν σαν να “τα ήθελες λίγο κιόλας”. Αφού ούτε η μητέρα μου δεν πίστευε ότι έγινε κάτι τέτοιο. Αν δε σε πιστεύουν μετά το κρατάς μέσα σου” είπε η Καίτη Φίνου. “Είναι το μυστικό σου”

Για τις κρίσεις πανικού και το θάνατο των δυο αδελφών της: Πάθαινα κρίσεις πανικού. Τώρα δεν παθαίνω αλλά η κατάθλιψη παραμένει. Ειδικά μετά το χαμό των δυο αδελφών μου θέλω βοήθεια. Δεν το λέω για να με λυπηθεί κάποιος αλλά μετά το θάνατό τους είμαι εντελώς μόνη στη ζωή. Ευτυχώς έχω φίλους που στέκονται πλάι μου. Αισθάνομαι ευλογημένη παρά τα όσα έγιναν

Η πικρία για τους συναδέλφους της: Δεν θέλω να ξανακάνω θέατρο με τίποτα. Οι επιχειρηματίες έριχναν στο τραπέζι το όνομά μου και οι συνάδελφοί μου οι ηθοποιοί τελικά δεν με θέλανε στις δουλειές. Με έχουν κόψει από πολλές δουλειές. Μεγάλη πρωταγωνίστρια είπε “Εγώ να παίξω στο θέατρο που έπαιξε η Φίνου; όχι”

Read More

And More