Καίτη Γαρμπή: Δικαίωση της τραγουδίστριας για τις φορολογικές εκκρεμότητες – Η ανακοίνωση του δικηγόρου της

Την αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει με τις φορολογικές της εκκρεμότητες και το δημοσίευμα που την ήθελε να της έχει επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1,7 εκ. ευρώ επιδιώκει η Καίτη Γαρμπή μέσω του δικηγόρου της. (δες εδώ το δημοσίευμα για το πρόστιμο μαμούθ στην τραγουδίστρια)

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης κοινοποίησε προς τα Μέσα την απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία η Καίτη Γαρμπή δικαιώνεται έναντι του ελληνικού δημοσίου για την φορολογική υπόθεση που κατηγορείτο. (δες εδώ την πρώτη δημόσια αντίδραση της τραγουδίστριας για το θέμα)

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, που έχει αριθμό κατάθεσης το 2019, αφορά αίτηση της αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή, η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019 και ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 3/11/22.

Η απόφαση, είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για την διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega Καλημέρα:

Παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καϊμακάμη:

Read More

And More