Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Concert σε παγκόσμια μετάδοση – Tα ντουέτα και το τραγούδι με τον γιο τους

Μοναδικές μουσικές στιγμές, γεμάτες μεγάλες επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες, χάρισαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μέσα από το ανεπανάληπτο concert τους που μεταδόθηκε μέσω live streaming σε όλο τον κόσμο, το βράδυ της Δευτέρας.



Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας και του lockdown, ανέβηκαν στο εντυπωσιακό stage του «Estate» και επί σχεδόν 4 ώρες γέμισαν με τη μουσική τους κάθε σπίτι, διασκεδάζοντας και κρατώντας συντροφιά στο κοινό με τον μοναδικό τους τρόπο.

Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας», ερμήνευσε μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της που έχουν αφήσει εποχή, όπως τα «Ιεροσυλία», «Ευαισθησίες», «Χαμένα», «Περασμένα Ξεχασμένα», «Θα Μελαγχολήσω», «Αρχίζω Πόλεμο» και «Ανεμοδαρμένα Ύψη», καθώς και τα νέα της hits με τον Φοίβο, που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, όπως τα «Κορμιά Χαμένα» και το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω».

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης με την αστείρευτη ενέργεια, παρουσίασε δικές του διαχρονικές επιτυχίες, όπως τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Αν Μ’ Αγαπάς (Το Δαχτυλίδι)», «Ποτέ», «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι» και «Τι Τρελά Μου Ζητάς», το πρόσφατο hit «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Από την ξεχωριστή βραδιά δεν έλειψαν τα ντουέτα – έκπληξη, με τα οποία η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς συνεπήραν ακόμα περισσότερο το κοινό.

Στο stage ανέβηκε και ο γιος τους, Δημήτρης Σχοινάς, που τραγούδησε μαζί με τους γονείς του, αλλά και παρουσίασε για πρώτη φορά το πρώτο του κομμάτι «Όλα Μαζί», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Πριν την έναρξη του concert, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο lounge area της Stoli και χάρισαν ένα μοναδικό pre-show event, το οποίο περιελάμβανε sound-check experience, interaction μαζί τους και virtual cheers με Stoli cocktails.

Read More

And More