Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Από την περιβόητη πρόταση γάμου, σε ένα μουσικό ταξίδι από… ατόφιο χρυσάφι – Πανικός το twitter

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου το “Σπίτι με το Mega”. Οι δυο τους 25 χρόνια μετά την αξέχαστη τηλεοπτική πρόταση γάμου που έχει αφήσει ιστορία συναντήθηκαν στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξίδεψαν μουσικά στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής μας χαρίζοντάς μας ένα μουσικό ταξίδι φτιαγμένο από “Ατόφιο χρυσάφι”.

Το love story του ζευγαριού

Οι δυο τους όπως έχουν παραδεχτεί γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς το 1993 με τον Διονύση Σχοινά να παραδέχεται σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι με το που την είδε κατάλαβε πως αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής του.

“Είχα πάει σε ένα μαγαζί και την είχα δει και δεν μου άρεσε. Στην Eurovision όταν την είδα έπαθα πλάκα. Την είδα και είπα στην αρχή, “κοίτα θράσος αυτή η τύπισσα να βγει με αυτό το φόρεμα” και άρχισα να τη συνδυάζω με τη γυναίκα των ονείρων μου. Μετά όταν την είδα στο Ποσειδώνιο, είπα “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”. Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω “αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ! Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου” είχε πει χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Ενώ η Καίτη Γαρμπή έχει αποκαλύψει για τον τρόπο που την προσέγγισε, “Εγώ εκείνη την εποχή δεν έβλεπα τίποτα. Πολύ δουλειά. Εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτό το πλάσμα μέσα στο καμαρίνι, την ημέρα της γιορτής μου, και μου έφερε ένα κουτί -το θυμάμαι σαν τώρα- με κάτι αρκουδάκια επάνω και μου είπε ότι ήταν δώρο για τη γιορτή μου και άρχισα να τον προσέχω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν ένα όμορφο και ευγενέστατο παιδί. Άρχισα να τον κοιτάζω τότε“. 

Τέσσερα χρόνια μετά οι δυο τους θα βρεθούν καλεσμένοι στην Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά και ενώ οι δυο τους πριν είχαν περάσει μια περίοδο χωρισμού, ο Διονύσης παίρνει την απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου στον αέρα της εκπομπής με την ίδια να τα χάνει χωρίς να έχει πει το μεγάλο “ναι” μέχρι και σήμερα.

Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Με την Καίτη ήμασταν παλιά μαζί, χωρίσαμε, ξαναβρεθήκαμε μετά και λέμε δεν γίνεται να ξαναείμαστε μαζί, δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο. Και υπήρχε κάπως στο κεφάλι μας ο γάμος. Και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί άλλον άνθρωπο στη ζωή μου” έχει παραδεχτεί ο τραγουδιστής. 

Έτσι και ενώ η Ρούλα Κορομηλά τότε ζήταγε από τον Διονύση να της πει τι είναι αυτό που του έρχεται στο μυαλό για το νέο έτος πριν την αλλαγή του χρόνου εκείνος βγάζει αναπάντεχα ένα κουτάκι με το δαχτυλίδι με ένα δαχτυλίδι από το παλτό του και στρέφοντας το βλέμμα του προς την Καίτη της λέει, “Θα με παντρευτείς τελικά; Τι θα γινει;”. Mπαλόνια γέμισαν το πλατό και η γνωστή τραγουδίστρια με τρεμάμενα χέρια και δακρυσμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβαινε.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου του 1997, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη και ήταν ένα από τα πρώτα θέματα των lifestyle εντύπων της εποχής, με την τραγουδίστρια να λάμπει στο υπέροχο νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

Δυο χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 1999 στον κόσμο θα έρθει ο γιος τους Δημήτρης για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Οι δυο τους εκ τότε δε χώρισαν ποτέ. Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κάθε λίγο να παίρνουν διαζύγιο και να τραβούν χωριστούς δρόμους εκείνοι φρόντιζαν πάντα να τα διαψεύδουν αποδεικνύοντας κάθε φορά τα γερά θεμέλια αυτής της αγάπης.

“Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι κάθε τρόπο σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις την δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση” θα πει σε πρόσφατη συνέντευξη η γνωστή τραγουδίστρια για το πως καταφέρνουν σε πείσμα όλων να παραμένουν μαζί και μάλιστα πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Η βραδιά στο “Σπίτι με το Mega”  ήταν για εκείνους μια μοναδική στιγμή αφού σε αυτή παρουσίασαν για πρώτη φορά το πρώτο τους “ντουέτο” σε όλη την κοινή τους διαδρομή.

Όπως ήταν λογικό η βραδιά αυτή αποτέλεσε ξεχωριστή στιγμή και για το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του διαδικτύου που έβαλαν φωτιά στο twiiter με τα σχόλια τους.

Read More

And More