To menu της εβδομάδας…εσύ τι θα μαγειρέψεις σήμερα;

Το TLIFE σου προτείνει ένα πεντανόστιμο φαγητό για κάθε ημέρα…

Κάθε μέρα και μια διαφορετική συνταγή. Κάνε λίστα με τα φαγητά που θα φτιάξεις…Κλίκαρε επάνω στην συνταγή κάθε ημέρας και δες τι υλικά θα χρειαστείς.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Τορτελίνι σούπα με λαχταριστό Ιταλικό τυρί

Αντί να βράσεις απλά τα ζυμαρικά σου, δοκίμασε αυτή την παραλλαγή τορτελίνι με νόστιμο ζωμό κοτόπουλου, ντομάτες και φύλλα βασιλικού. Μοναδικό πιάτο για όλα τα γεύματα της ημέρας και κυρίως…ελαφρύ!

ΤΡΙΤΗ

Ψητές γαρίδες πεταλούδα

Με σος από lime και σκορδάτη γέυση, η Τρίτη σου θα μυρίζει θάλασσα…
Όταν μαγειρεύεις τις γαρίδες ολόκληρες μένουν ζουμερές και κρατούν όλους τους χυμούς τους. Για την παρακάτω συνταγή επέλεξε μεγάλες γαρίδες που θα κοπούν πιο εύκολα σε σχήμα πεταλούδα.


ΤΕΤΑΡΤΗ

Μακαρονάδα με τόνο

Τετάρτη είναι και έχεις κουραστεί για πολλά, πολλά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια κονσέρβα τόνου και τα αγαπημένα σου ζυμαρικά. Η μακαρονάδα με τόνο είναι μια καλή επιλογή για τις μέρες που δεν έχεις όσο χρόνο θα ήθελες.

ΠΕΜΠΤΗ

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Μην σε επηρρεάζει το γεγονός πως είναι σαλάτα. Θα σε χορτάσει και θα κρατήσει όσο και ένα άλλο οποιοδήποτε πιάτο. Άλλωστε εκτός από το κοτόπουλο έχει τρυφερά μανιτάρια και δροσερό dressing.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γαλλική κρεμμυδόσουπα

Τώρα που έχει βάλει κρύο, μια σούπα είναι ό,τι πρέπει! Η περίφημη γαλλική κρεμμυδόσουπα γίνεται εύκολα και γρήγορα, ενώ το λιωμένο τυρί από πάνω θα σε κάνει να την λατρέψεις. Σούπα, που ψήνεται στο φούρνο…πρωτότυπο; Τη συνταγή μας δίνει ο Ηλίας Μαμαλάκης…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μοσχαράκι με πάπρικα και γιαούρτι

Ανακαλύψαμε τη συνταγή ανάμεσα στις δεκάδες της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου. Νόστιμη παραλλαγή μοσχαρίσου κρέατος στην κατσαρόλα με δροσερό γιαούρτι και πάρπικα.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Tea Barbeque Chicken

Κυριακή και είναι καιρός για barbeque. Ακόμη κι αν δεν το επιτρέπει ο καιρός για ψήσιμο στην εξοχή, η συνταγή αυτή θα σε καταπλήξει. Στήθος κοτόπουλο σε μαρινάδα από αρωματικό μαύρο τσάι και γυλκάνισο! Δοκίμασε την παρακάτω συνταγή. Κι αν δεν έχεις κάρβουνα, βάλε τα φιλέτα στο grill της κουζίνας.

Sweet Corner

Κι επειδή πάντα θέλεις να ετοιμάσεις και το γλυκάκι σου, πάρε ιδέες για νόστιμα και κυρίως εύκολα γλυκά.

Αφράτο τιραμισού Νόστιμη ζεστή μηλόπιτα

Και καλή σας όρεξη…

Read More

And More