Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Σοκαρισμένοι από τη ληστεία στο σπίτι τους – Τι λέει το στενό περιβάλλον τους

Σοκαρισμένοι φαίνεται να είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά από τη νύχτα τρόμου που έζησαν μέσα στο  σπίτι τους. Όλα έγιναν στις 05:50 ξημερώματα του Σαββάτου, όταν τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία και τους ζήτησαν χρήματα υπό την απειλή όπλων. Οι τέσσερις δράστες, οπλισμένοι και έχοντας κρύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και την περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι της από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται. Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της, εμφανίστηκαν και τότε άρχισαν όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι καλά στην υγεία τους αλλά σοκαρισμένοι, όπως είναι φυσικό. Προσπαθούν να ηρεμήσουν και να αφήσουν πίσω τους το άσχημο συμβάν που συνέβη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην σχολιάσουν περαιτέρω όσα έγιναν.

Η αλήθεια είναι ότι οι γνωστοί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες πέρασαν δύσκολες στιγμές, αφού οι δράστες τους έδεσαν και σύμφωνα με πληροφορίες απείλησαν τον γνωστό τραγουδιστή πως θα του “φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι” αν δεν τους έλεγε που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Οι ληστές ανάγκασαν τον Διονύση Σχοινά να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν ένα μεγάλο ποσό και εξαφανίστηκαν. Το γεγονός πως ήξεραν τι ώρα επέστρεφε στο σπίτι η Καίτη Γαρμπή οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι δράστες παρακολουθούσαν το ζευγάρι.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, σε ζωντανή σύνδεση από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» μετέφερε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ, δίνοντας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της νύχτας τρόμου που πέρασε το αγαπημένο ζευγάρι.

 

Read More

And More