Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Το «καυτό» φιλί που αντάλλαξαν στη σκηνή! [pics]

Μετά από 22 χρόνια γάμου και λίγα περισσότερα γνωριμίας και έρωτα, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή παραμένουν full in love και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι έχει βρει τη χρυσή συνταγή για να κρατά τον έρωτά του δυνατό στο χρόνο και είναι στα καλύτερά τους.

Τον Μάη, οι δυο τους γιόρτασαν την 22η επέτειο του γάμου τους και τώρα βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του Κατράκειου Θεάτρου στη Νίκαια, για τα 30 χρόνια δισκογραφίας της Καίτης Γαρμπή και αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί. Και όπως καταλαβαίνεις τα χειροκροτήματα των fans τους δεν είχαν τέλος.

Μετά την επική πρόταση γάμου στο τηλεοπτικό πλατό της Ρούλας Κορομηλά που έχει αφήσει ιστορία και τον ερχομό του Δημήτρη τους, που σφράγισε τον μεγάλο τους έρωτα, το ζευγάρι είναι μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα και απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Όσο για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους! Η Καιτούλα έχει αρκεστεί στο να πει πως αυτό που κρατά ζωντανή τη φλόγα είναι η αγάπη και ο σεβασμός, ενώ, ο Διονύσης Σχοινάς δεν σταματά να την πειράζει λέγοντας πως αυτό που κρατά ζωντανό τον έρωτά τους είναι το… σεξ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More