Καίτη Γαρμπή: Έκανε την πιο εύστοχη ανάρτηση για την Ημέρα της Γυναίκας

Από νωρίς σήμερα το πρωί τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις αφιερωμένες στο γυναικείο φύλο και τη σπουδαιότητά του. Η Καίτη Γαρμπή, που πολλές φορές μέσω των κοινωνικών δικτύων επιλέγει να τοποθετείται για κοινωνικά ζητήματα και να τονίζει το πόσο σημαντικές είναι οι γυναίκες – όπως και όλοι οι άνθρωποι – θέλησε με 13 λέξεις να κάνει την πιο σωστή τοποθέτηση για την ημέρα.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Να μη μας εύχεστε απλά “χρόνια πολλά”. Να μας φροντίζετε κιόλας να τα έχουμε”. Το μήνυμα αυτό της Καίτης Γαρμπή κρύβει μέσα του ένα πολύ σημαντικό μήνυμα αφού τον τελευταίο χρόνο είδαμε να συμβαίνουν στη χώρα μας τουλάχιστον 20 γυναικοκτονίες.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες η Καίτη Γαρμπή είχε κυκλοφορήσει και το τραγούδι “Άμα φύγω” μέσω του οποίο στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του video clip της η τραγουδίστρια αναφέρει:

«Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές και όποτε χρειαστεί ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες μας για να υπερασπιστούμε ό,τι αγαπάμε. Αγαπάμε τον σύντροφό μας. Τον εκτιμάμε και τον σεβόμαστε. Γι’ αυτό θέλουμε και εκείνος να μας αγαπάει, να μας σέβεται και να μας εκτιμάει το ίδιο. Τον θέλουμε να στέκεται δίπλα μας, ούτε να μας προσπερνάει, ούτε να μας ακολουθεί. Αλλιώς, φεύγουμε. Και μπορούμε να προχωρήσουμε μόνες μας, δε φοβόμαστε γιατί είμαστε δυνατές».

Δες παρακάτω την ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τη σημερινή ημέρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164