Καίτη Γαρμπή: Η ανακοίνωση για τη συναυλία και η απόφαση που πήρε με τον Διονύση Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, για μία μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Βέβαια τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί διάφορα και επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με το αν επιτρέπονται ή όχι οι ανεμβολίαστοι στα ανοιχτά θέατρα. Τα καταστήματα εστίασης σήμερα άνοιξαν και τους εσωτερικούς χώρους, στους οποίους όμως θα μπορούν να κάτσουν μόνο οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες από κορονοϊό.

Η Καίτη Γαρμπή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της πως δεν θα υπάρξει διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi)

«Αγαπημένοι μου καλησπέρα! Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης σε παραστάσεις ανοιχτών θεάτρων δεν γίνεται διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη ούτε το κοινό υποχρεούται να προσκομιστεί τεστ. Οι θέσεις σας είναι αριθμημένες, υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, ο Διονύσης και εγώ επιλέξαμε να βάλουμε λιγότερο κόσμο από το 65% που επιτρέπεται. Όλοι οι καλοί χωράνε. Σας περιμένουμε στο Κατράκειο Θέατρο. Να έρθετε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Θα γίνει χαμός!» ανακοίνωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Read More

And More