Καίτη Γαρμπή: Το ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε από τον Διονύση Σχοινά [video]

Τα γενέθλιά της είχε πριν από μία εβδομάδα η Καίτη Γαρμπή και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από αγαπημένα πρόσωπα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς βιώνει την επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Διονύσης Σχοινάς, λοιπόν, θέλησε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στην σύζυγό του για τα γενέθλιά της και αυτός είναι και ο λόγος που άργησε να της το παραδώσει. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καίτη Γαρμπή μας έδειξε συγκινημένη τι της χάρισε ο καλός της, αφού πρόκειται για ένα δώρο που την ενθουσίασε.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα έχει μεγάλη αδυναμία στον παλιό κινηματογράφο, συνεπώς τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ένα σετ συλλεκτικών δίσκων βινυλίου μαζί με ένα πικάπ. “Μια βδομάδα μετά και συνεχίζονται τα γενέθλια δώρα!!! Συλλεκτικοί δίσκοι βινυλίου από λατρεμένο ελληνικό κινηματογράφο! Και πικάαααπ!!! Είμαι καταγοητευμένη από τον ήχο! Σ ευχαριστώ  @dionisis_sxoinas Χαίρομαι που με ξέρεις τόσο καλά!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Η Καίτη Γαρμπή είναι ενθουσιασμένη!

Read More

And More