Καληώρας για Παπουτσή: «Η Τζέσυ μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως…» – Τα συγκινητικά λόγια για την ηθοποιό, λίγα χρόνια πριν – Video

Η είδηση του θανάτου της Τζέσυς Παπουτσή στα 62 της χρόνια προκάλεσε ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε παίξει σε δεκάδες σειρές και θεατρικές παραστάσεις και είχε αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Η Τζέσυ Παπουτσή τα τελευταία χρόνια ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό και στιχουργό Γιάννη Μάνιο. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της, καθώς την πρώτη φορά είχε παντρευτεί τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μαζί ένα γιο τον Γιώργο. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για περίπου 11 χρόνια, αλλά αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο, κρατώντας όμως άριστη σχέση για χάρη του παιδιού του.

«Ήμουν και είμαι δίπλα της , όπως είναι και εκείνη κοντά μου σε οτιδήποτε έχει συμβεί. Στεκόμαστε και οι δυο στο παιδί μας, στηρίζοντας το στην πορεία που έχει χαράξει. Από την πρώτη στιγμή που χωρίσαμε , είμαι κοντά στο παιδί μου συνέχεια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο γνωστός ηθοποιός ενώ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Πρωινό μίλαγε για την πρώην σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια.

«Με την Τζέσυ Παπουτσή έχουμε καταπληκτικές σχέσεις. Είμαι δίπλα της και κοντά της, όπως είναι και αυτή δίπλα μου και κοντά μου. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό. Εκεί παντρευτήκαμε, εκεί κάναμε το παιδί μας… Μετά από δέκα χρόνια χωρίσαμε… Είναι δύσκολο πράγμα, γιατί η Τζέσυ είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, δοτικός άνθρωπος, μου προσέφερε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, τα αγάπησα όπως αγάπησε κι αυτή τα δικά μου… Από εκεί και πέρα τελείωσε όλο αυτό το πράγμα, καλώς ή κακώς τελείωσε. Υπήρξε ένα πολύ μικρό διάστημα απομόνωσης του ενός από τον άλλον. Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το παιδί μου. Αγόρασα ένα σπίτι που ήταν 200 μέτρα από το σπίτι της Τζέσυς και είχα το παιδί μου σχεδόν κάθε μέρα στο σπίτι. Τα μετέπειτα χρόνια έχουμε αυτή την καταπληκτική σχέση. Στη γιορτή μου μαζί βγήκαμε και φάγαμε, εγώ με την κοπέλα μου, η Τζέσυ με τον άντρα της και το παιδί. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να έχουμε μια σχέση έχθρας και μίσους. Είναι τόσο καλός άνθρωπος, αγαπάει τόσο πολύ την κοπέλα που είμαστε μαζί»!

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=N0mp_bw8GmA

 

Read More

And More