Καλλιστεία 2019: Η νέα Σταρ Ελλάς και όλα όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου – [pics,vid]

Τα Καλλιστεία 2019 είναι πια γεγονός! Το βραδύ της Τετάρτης πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου. Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της, ενώ Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολλάνη, η 23χρονη πολιτικός μηχανικός με καταγωγή από την Αθήνα.

Εκτός από τις διαγωνιζόμενες την παράσταση έκλεψε η Μαρία Κορινθίου, η οποία έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες του Οίκου Τρανούλη. Από το πλευρό της όμορφης ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγος Γιάννης Αϊβάζης και η κόρης τους, Ισμήνη. Μπαμπάς και κόρη κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να καμαρώνουν την παρουσιάστρια της βραδιάς!

Η κριτική επιτροπή είχε άρωμα γυναίκας, καθώς το δύσκολο έργο ανέλαβαν οι: Μαίρη Βιδαλη, Ισαβελλα Δαρρα, Λιλα Πανταζη, Φρυννη Λαττου και Αθηνα Τρανουλη. Ο Βασίλης Δήμας και η Νάιρα Αλεξοπούλου ανέλαβαν να διασκεδάσουν το κοινό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το θεσμό να ανοίγει αυλαία με ένα θεατρικό δρώμενο. Συγκεκριμένα, η έμπνευση ήρθε από την αρχαιότητα και την ιστορία του Πάρη.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς: 

Αναπληρωματική Μις Ελλάς 2019: Παπαευθυμίου Ναταλία

Αναπληρωματική Σταρ Ελλας 2019: Χατζή Ιωάννα

Ελληνίδα 2019: Τσέχου Σάρα

Τουρισμός 2019: Περατσάκη Ιωαννα

Μις Ελλάς 2019: Έρρικα Κολλάνη

Σταρ Ελλάς 2019:Ραφαέλα Πλαστήρα

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Βάσια Παναγοπούλου, Τέτα Καμπουρέλη

Βασίλης Γκουρούσης, Τέτα Καμπουρέλη

Υβόννη Ντόστα, Λάκης Γαβαλάς

 

Η Μαρία Κορινθίου καλωσορίζει τους θεατές στα Καλλιστεία 2019!

Η εντυπωσιακή έναρξη των Καλλιστείων 2019!

Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More