Καλό Μεσημεράκι: Ο Γιώργος Λιανός έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά – Οι αποκαλύψεις για το Survivor

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιανός, αφού εμφανίστηκε στο “Καλό Μεσημεράκι“. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ενώ παραδέχθηκε ότι θα παρουσίαζε με χαρά τον επόμενο κύκλο του Survivor. Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, ο Γιώργος Λιανός απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. 

“Είμαι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τον Τριαντάφυλλο, επομένως ήθελα να βγω αποκλειστικά σε σένα. Και έχω και χειρότερες ιδέες για μεγαλύτερο πρόβλημα…”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Σχετικά με τη ζωή των παικτών, μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου είπε: “Οι παίκτες ζουν, είναι καλά, τους είδα χθες, κάναμε και ένα αγώνισμα. Έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα είναι ότι θα είναι μικτό, δηλαδή θα παίζουν και αγόρια και κορίτσια, και πλέον θα είναι καθαρά ατομικό, δηλαδή δεν θα υπάρχει ψηφοφορία όλων των Survivors. Θα έρχονται στο συμβούλιο και θα δείχνουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση”.

Για τον μεγάλο τελικό: “Εμείς έχουμε λίγες εβδομάδες, οι οποίες μετρούνται στο ένα χέρι. Υπάρχει πλάνο”.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το Survivor: “Δεν ξέρω, υπάρχει μια θετική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο λόγο έχουν τα κανάλια και η παραγωγή, δηλαδή, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά”. 

Για το αν περίμενε να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος: “Κοίταξε, περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί υπάρχει μια ψυχολογία κοινού που λέει όταν ένας παίκτης μένει πολλές φορές μέσα λέει “Ok, έχει κόσμο να τον ψηφίσει”. Αυτό που με ρώταγε συνέχεια ο Τριαντάφυλλος ήταν πότε θα βγει έξω να κάνει live”.

Read More

And More