Το καλοκαιρινό party του Σάκη Ρουβά στη Μαρίνα Φλοίσβου [pics]

Τα live του Σάκη Ρουβά είναι πάντα μία μουσική εμπειρία. Είναι από αυτές τις στιγμές που δεν θες με τίποτα να χάσεις και για αυτό το λόγο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Μαρίνα Φλοίσβου. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έκανε την απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της πιο όμορφης εποχής. Εποχής του χρόνου αλλά και εποχής στη ζωή του ίδιου αφού έχει πολλά σχέδια στα σκαριά. Πάντα έχει κρυμμένους άσσους στο μανίκι του. Αυτό είναι που κάνει τις θαυμαστές του να τρελαίνονται μαζί του και τις “ρουβίτσες” να ξεφωνίζουν το όνομά του. Κάθε φορά. Όπως και χθες.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τις 10 και ξεσήκωσε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε από νωρίς τη Μαρίνα Φλοίσβου. Αφορμή ήταν η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου γνωστής εταιρείας που έγινε με φόντο ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα της πόλης. Η γιορτή που στήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχε πολύ κέφι, έντονο αισθησιασμό και εκρηκτική ατμόσφαιρα που μεταφέρθηκε από την σκηνή στο κοινό που περίμενε να αποθέωση τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Και τον αποθέωσε!

Οι καλεσμένοι στο απόλυτο καλοκαιρινό party που έκανε ο Σάκης Ρουβάς δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν τις επιτυχίες του μέχρι που έκλεισε τη βραδιά, λίγο πριν τις 12. Στη συνέχεια αναχώρησε από τη Μαρίνα με σκαφάκι. Σαν γνήσιος σταρ!

Δες και βίντεο από τη βραδιά:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More