Καλομοίρα: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες πίσω από το πρώτο της τραγούδι, «Νομίζεις»

Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok η Καλομοίρα θυμάται το ξεκίνημά της στο τραγούδι, αμέσως μετά την επιτυχία της στο Fame Story.

Η pop τραγουδίστρια για πρώτη φορά, περιγράφει τι συνέβη, όταν άκουσε το πρώτο της single με τίτλο «Νομίζεις» να αναπαράγεται στα ραδιόφωνα.

«Τρελάθηκα, όταν άκουσα να παίζει. Αυτό το κομμάτι, το πρώτο μου single που είχε βγει είχε πάει τόσο καλά και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα.

Για την επική της αντίδραση: «Το άκουσα και θυμήθηκα μια εικόνα, θυμήθηκα όταν άκουσα πρώτη φορά το κομμάτι και ήμουν μέσα σε ένα λεωφορείο του fame story γιατί κάναμε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Ανεβαίνω στο λεωφορείο και ακούω να παίζει στο ραδιόφωνο το κομμάτι, εκεί τρελάθηκα. Ήταν δίπλα μου ο Καραφώτης και με αγκάλιασε σφιχτά. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε η Καλομοίρα.

Στη συνέχεια μάλιστα η ίδια αποκάλυψε τη γνωριμία που είχε με έναν από τους θαυμαστές της, όταν εκείνος της ζήτησε να παίξει στο video clip, κάτι το οποίο η Καλομοίρα δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Δες παρακάτω το βίντεο που ανέβασε η Καλομοίρα:

 

@itskalomira OMG flashback from the past! I like this..so let’s remember a few inside stories about my song “Nomizeis”. Please guys comment & ask me anything you want to know about this or any other songs of mine.. Love you, Kalomira #KalomiraStories #Nomizeis #Music #Discography #Kalomira ♬ original sound – Kalomira

Read More

And More