Καλομοίρα: Διοργάνωσε το πιο ξεχωριστό pool party για τους φίλους της – Τα εντυπωσιακά φαγητά που ετοίμασε!

Η Καλομοίρα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, καθώς βιώνει την ευτυχία σε όλα τα επίπεδα! Η όμορφη τραγουδίστρια μπορεί να είναι μόλις 34 χρονών, όμως έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, ενώ παράλληλα έχει γνωρίσει και την επαγγελματική επιτυχία. Η γνωστή τραγουδίστρια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στα τρία παιδιά της, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία. Τα δίδυμα αγόρια είναι 6,5 ετών και η μικρή σε δύο μήνες θα συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής.

Η γλυκιά μανούλα έχει βρει το νόημα της ζωής στα μάτια των παιδιών και του συζύγου της, καθώς εκείνοι αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Η Καλομοίρα ξυπνάει καθημερινά νωρίς το πρωί, καθώς το πρόγραμμά της – εκτός των άλλων – περιλαμβάνει και γυμναστική, όμως δεν κουράζεται στιγμή. Απολαμβάνει στο έπακρο να είναι μια full time μαμά!

Πρόσφατα, η όμορφη Καλομοίρα διοργάνωσε ένα pool party για μικρούς και μεγάλους. Φίλοι και φίλες του ζευγαριού μαζί με τα παιδιά τους έδωσαν το παρών στο party, κολύμπησαν, έπαιξαν και φυσικά έφαγαν από τα λαχταριστά φαγητά που περιελάμβανε το μενού. Η τραγουδίστρια ως λάτρης του Instagram δεν θα γινόταν να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές στιγμές από τη μέρα τους αλλά και να αποκαλύψει όλα τα φαγητά που γεύτηκαν.

Δες τα στιγμιότυπα:

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν εκπληκτικές στιγμές!

Read More

And More