Καλομοίρα: Γυμνάζεται παρέα με την μικρή της Αναστασία! [pics]

Η Καλομοίρα έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της στην μουσική, για να αφιερωθεί στην όμορφη οικογένειά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και προς το παρόν δεν επιθυμεί τίποτα περισσότερο στην ζωή της. Η γλυκιά Καλομοίρα είναι μία super μαμά και μία αφοσιωμένη σύζυγός και η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Όταν, όμως, η γνωστή τραγουδίστρια δεν βρίσκεται με τα τρία υπέροχα παιδιά της ή τον άντρα της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και όταν δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις περνά τον χρόνο της στο γυμναστήριο που έχει φτιάξει στο σπίτι της.

Η Καλομοίρα σχεδόν καθημερινά “λιώνει” στην γυμναστική, ώστε να διατηρήσει το αψεγάδιαστο πλέον κορμί της! Μάλιστα τις περισσότερες φορές στο πλευρό της βρίσκεται και η μικρή Αναστασία, η οποία δεν θέλει να φεύγει λεπτό από το πλευρό της μαμάς της. Έτσι για ακόμη μία μέρα έκανε τις ασκήσεις της με την κορούλα της να την αντιγράφει… ντυμένη Spiderman!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More