Καλομοίρα: Η επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα παιδιά της, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για το Mad Walk! [pics]

Καλομοίρα: Η επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τα παιδιά της, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για το Mad Walk! [pics] | tlife.gr

Μια υπέροχη και διασκεδαστική ημέρα έζησαν η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους στην Ουάσινγκτον. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία ζει μόνιμα στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επισκέφτηκε μαζί με τον Γιώργο και τα αγγελούδια της το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Smithsonian, ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της D.C.

Η Καλομοίρα μαζί με τον Δημήτρη, τον Νίκο και την μικρή Αναστασία είδαν από κοντά τα προϊστορικά εκθέματα, τους δεινόσαυρους ενώ έμαθαν νέα πράγματα για την εξέλιξη του ανθρώπου αλλά και των άλλων ειδών που ζουν στον πλανήτη. Φυσικά, η χαρούμενη μαμά έβγαλε και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες!

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες! Η Καλομοίρα – όπως έχει γίνει και επίσημα γνωστό – πρόκειται να εμφανιστεί στη σκηνή του Mad Walk 2019 την Δευτέρα 1 Απριλίου δίπλα στα μεγαλύτερα fashion brands και να ξεσηκώσει το κοινό όπως μόνο εκείνη γνωρίζει!

READ more