Καλομοίρα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, η ανανεωμένη εμφάνιση και οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της στα MadWalk

Τα MadWalk 2022, η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Το λαμπερό show θα συνδυάσει και φέτος τα δύο βασικά μέσα έκφρασης, τη μουσική και τη μόδα, σε ένα δημιουργικό fashion event! Αναμφισβήτητα το act που περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία είναι εκείνο που θα μας χαρίσει η Καλομοίρα, όπου θα τραγουδήσει στο fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη!

Η Καλομοίρα μένει μόνιμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει για λίγο καιρό στην Ελλάδα αποκλειστικά για τα MadWalk 2022!

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ» αποκάλυψε η Καλομοίρα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Καλομοίρα θα ερμηνεύσει τραγούδι με αγγλικό στίχο κατά τη διάρκεια του fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη, φορώντας φυσικά δημιουργία της. Η τραγουδίστρια αναμένεται να μας χαρίσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά acts της λαμπερής βραδιάς, τραγουδώντας στα αγγλικά μιας και έχει περισσότερη άνεση.

Η Καλομοίρα θα πλαισιώνεται από χορευτές και το σίγουρο είναι πως η εμφάνισή της στα MadWalk σήμερα θα ξεχωρίσει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες, ενώ το βράδυ της Δευτέρας 12/12 έκανε και την πρόβα τζενεράλε. Μάλιστα, χθες η Καλομοίρα βρέθηκε και στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη για τις τελευταίες λεπτομέρειες της λαμπερής εμφάνισής της. 

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα αρκετά ενθουσιασμένη, αλλά και ανανεωμένη! Όπως μας έδειξε η ίδια πριν μερικές εβδομάδες μέσα από τα social media, αποφάσισε να αποχωριστεί το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει ξανθιά. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ριζική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά:

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά. Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα “κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω”. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη».

Οι ξέγνοιαστες στιγμές της στην Ελλάδα πριν τα Mad Walk

Η Καλομοίρα έχει έρθει εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα, όπου παράλληλα με τις προετοιμασίες και τις εντατικές πρόβες προσπαθεί να απολαύσει και ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα της.

Η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό της Αθήνας και έκανε τις βόλτες της. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκε και την λαϊκή αγορά! 

Η Καλομοίρα αποφάσισε να γίνει λίγο περισσότερο ενεργή στα social media και δεν διστάζει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της απολαυστικά βίντεο από την καθημερινότητά της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

@itskalomira This is what happens when you get creative at the laiki in Greece ✌️🥰 #Kalomira #Viral #fy #fyp #ForYou #ForYouPage #Fashion #tiktok ♬ sonido original – Rihanna

@itskalomira Getting ready for 📹Media…Which outfit do you prefer 1 or 2? Comment below 👉😊👈 Have a great weekstart guys! #Kalomira #fy #fyp #ForYou #ForYouPage #Fashion #dropphonechallenge #Viral ♬ Do It To It – ACRAZE

Η Καλομοίρα μετά την αποψινή εμφάνισή της στα MadWalk αναμένεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ και στην οικογένειά της σε λίγες ημέρες.

Το TLIFE της εύχεται καλή επιτυχία!

Read More

And More