Καλομοίρα: Η κόρη της είπε την πρώτη της λέξη – Μάντεψε ποια είναι! Video

Η κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη μεγαλώνει και λέει τα πρώτα της λογάκια. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, τράβηξε σε βίντεο την πρώτη λέξη της πριγκίπισσάς της που δεν είναι άλλη από μαμά, ενώ συνηθίζεται τα μωρά να λένε μπαμπά.

Η μικρή είναι πολύ γλυκιά και το Καλοκαίρι θα πάρει και το όνομά της Αναστασία – Καλομοίρα, με νονά την Μαριέττα Χρουσαλά και νονό τον Δημήτρη Γιαννέτο. Όπως είχαμε διαβάσει στην εφημερίδα Secret, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να βαφτίσει την κορούλα της στην Ελλάδα και μάλιστα μετά το μυστήριο θα δώσει ένα μεγάλο πάρτι για τους αγαπημένους της φίλους στο Island!

Όσο για το όνομα της μικρής η Καλομοίρα το έχει ήδη αποκαλύψει. Aναστασία – Καλομοίρα! Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου, Αναστασία αλλά και για δεύτερο όνομα σκέφτονται τη συνονόματη γιαγιά της Καλομοίρας! Η τραγουδίστρια έχει πει πως τηρώντας τη παράδοση ρώτησε την πεθερά της αν θέλει να δώσουν στη μπέμπα το δικό της όνομα και εκείνη ζήτησε να δώσουν της μητέρας της Αναστασίας και έτσι το όνομα πλέον έχει “κλείσει” εδώ και καιρό.

Δες το βίντεο με την μικρή να λέει μαμά!

Την πρώτη της λέξη!! Δεν το πιστεύω και εννοείται ξέρεις τι είπε!! Beba’s first word!!! And so happy with what she said!! Sorry @georgeboosalis !!! #mama #babysfirstword

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira) στις

Read More

And More