Καλομοίρα: Η μαγειρική και οι στιγμές με τα παιδιά της εν μέσω καραντίνας [pics]

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει και την Αμερική, με τα κρούσματα και τους θανάτους να αυξάνονται ραγδαία δυστυχώς καθημερινά. Οι άνθρωποι βρίσκονται το τελευταίο διάστημα μέσα στα σπίτια τους με σκοπό να προστατευτούν από τον απειλητικό ιό αλλά και να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Καλομοίρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μένει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία, απολαμβάνοντας τα νέα δεδομένα. Πλέον, ο ελεύθερος χρόνος είναι άπλετος και η γλυκιά μανούλα σκέφτεται συνεχώς νέες ιδέες για να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους. Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια μοιράζεται με τους followers της πώς κυλούν οι μέρες τους στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι η Καλομοίρα είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συνεπώς δεν σταματά τις αναρτήσεις. Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια μας έβαλε στην κουζίνα στου σπιτιού της και μας έδειξε το γεύμα που ετοίμασε για την οικογένειά της αλλά και μερικές στιγμές μαζί με τα παιδιά της.

Δες φωτογραφίες:

Η Καλομοίρα έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής μας!

Read More

And More