Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την ασθένεια του γιου της

Καλομοίρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την ασθένεια του γιου της | tlife.gr

Δύσκολες ώρες πέρασαν η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης πριν από ένα χρόνο. Ο γιος του Δημήτρης διαγνώσθηκε με μια σπάνια ασθένεια, την Myasthenia Gravis και έμεινε για δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο κάνοντας τη ζωή του ζευγαριού να αλλάξει για πάντα.

Ευτυχώς, η διάγνωση της ασθένειας (που είναι νευρολογικής φύσεως, ιδιαίτερα σπάνια σε μικρές ηλικίες) έγινε έγκαιρα, το παιδί ακολούθησε πιστά τη θεραπεία και τώρα είναι καλά. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Καλομοίρα σε συνέντευξή της στο People και την Σόνια Καζόνι, όλα αυτά που έζησαν ήταν για εκείνους μια εμπειρία ζωής…

“Είναι καλύτερα από ποτέ και είμαι ευγνώμων για αυτό… Είναι πολύ μικρός και καθώς δράσαμε άμεσα, όλα πήγαν καλά. Βέβαια, αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή μας. Έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα όσα είναι σημαντικά για εμάς ως γονείς και μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πόσο μάλλον την υγεία”, αποκαλύπτει η Καλομοίρα.

Συγκινημένη η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρει: “Οι εβδομάδες που περάσαμε με τον Δημήτρη στο νοσοκομείο ήταν μια δοκιμασία και για τον Νίκο, καθώς έπρεπε να τον αφήσουμε με την μαμά μου για πολλές μέρες. Ο Γιώργος και εγώ πηγαινοερχόμασταν όλη μέρα στο νοσοκομείο και αυτό έφερε μια αστάθεια στη ζωή του Νίκου. Ήταν κάτι που τον φόβισε. Η μαμά μου μου έλεγε πως ξάπλωνε στο κρεβατάκι του, κοίταζε τον τοίχο και βυθιζόταν στις σκέψεις του. Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ο Γιώργος και εγώ κάναμε συνειδητά μεγάλη προσπάθεια να περνάμε χρόνο μαζί του, να του δώσουμε να καταλάβει πόσο τον αγαπάμε, αλλά και να του εξηγήσουμε πως έπρεπε να φροντίζουμε τον αδελφό του για λίγο, μέχρι να γίνει καλά”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more