Καλομοίρα – Κατερίνα Μουτσάτσου: Μιλούν για το πως βίωσαν τη χθεσινή νύχτα στην Αμερική

Η χθεσινή μέρα για την Αμερική αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της αφού για πρώτη φορά είδαμε να μπαίνει πλήθος εξοργισμένου κόσμου στο Καπιτόλιο προκειμένου εναντιωθούν στα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από την εκπομπή “Ευτυχείτε” επικοινώνησε με την Καλομοίρα και την Κατερίνα Μουτσάτσου που ζουν στην Αμερική και εκείνες αποκάλυψαν πως βίωσαν όλη αυτή την περιπέτεια.

“Σαν Αμερική είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε δείγμα στα παγκόσμια πολιτικά και αυτό που συνέβη είναι ντροπή. Εύχομαι ο Τραμπ να κάνει το σωστό και να ηρεμίσει τα πνεύματα…. Εγώ ήμουν με την οικογένειά μου στη Φλόριντα. Ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος και μου εξήγησε τι γίνεται. Πήγα γρήγορα σπίτι και όλη μέρα κοιτάμε ειδήσεις. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Εμείς μένουνμε λίγο πιο έξω στη Βιρτζίνια. Είναι το σπίτι μας, νιώθεις ότι μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου. Εξηγήσαμε τα πάντα στα παιδιά, τα αγόρια κοίταγαν μαζί μας τις ειδήσεις. Είδαν τα πιστόλια και τους εξηγήσαμε ότι είναι αληθινά και όχι ταινία. Ρωτάγανε γιατί μπήκε ο κόσμος εκεί, γιατί φωνάζουν. Ο Νίκος που είναι πιο ευαίσθητος ήρθε δίπλα μου να τον προστατέψω” είπε η Καλομοίρα.

Ενώ η Κατερίνα Μουτσάτσου σχολίασε, “Σπάνια βλέπω εικόνες, οτιδήποτε προτιμώ να το διαβάζω κυρίως για να προστατεύω τον εαυτό μου. Προστατεύω τα παιδιά μου από τη σημερινή τηλεόραση όλων των χωρών και μεγαλύτερα παιδιά να είχα δε θα τα άφηνα να δουν τέτοιες εικόνες. Ο Τραμπ στην ομιλία που έκανε νωρίτερα παρότρυνε στην ουσία τον κόσμο… Θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν πάρει πολύ χειρότερη τροπή…. Αυτή τη στιγμή ψάχνω ιδεατά γιατί δε πρόκειται να φύγω, σε ποιο μέρος του πλανήτη να πάω για να δω μια άσπρη μέρα”

Read More

And More