Καλομοίρα: “Λιώνει” στη γυμναστική για να αποκτήσει το σώμα που επιθυμεί! Video

Η Καλομοίρα είναι μία super μαμά! Προλαβαίνει να μαγειρεύει ιδιαίτερα και υγιεινά φαγητά στα μωρά της, να παίζει όλη μέρα μαζί τους και φυσικά να γυμνάζεται. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και δεν επιθυμεί τίποτα περισσότερο στην ζωή της. Η ίδια είναι full in love με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και χαρούμενη για την οικογένεια που απέκτησε μαζί του.

Όταν η γλυκιά Καλομοίρα δεν βρίσκεται με τα τρία υπέροχα παιδιά της ή τον σύζυγό της, αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και όταν δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις περνά τον χρόνο της στο γυμναστήριο που έχει φτιάξει στο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/BaeQ_e1hKf8/?taken-by=itskalomira

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί να έχει άψογες αναλογίες αλλά όπως μας είχε ενημερώσει μέσα από τα social media πριν μερικές ημέρες, επιθυμεί να χάσει ακόμη πέντε κιλά! Έτσι, σχεδόν καθημερινά “λιώνει” στην γυμναστική, ώστε να αποκτήσει το κορμί που θέλει! Μάλιστα, η Καλομοίρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ολόκληρη την προπόνηση που κάνει, από το αερόβιο, μέχρι τις ασκήσεις με βάρη και τα καθίσματα.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει βάλει στόχο και πρόκειται να τον καταφέρει με σκληρή προπόνηση και υγιεινή διατροφή! Η Καλομοίρα πολλές φορές συνδυάζει γυμναστική και να περνά χρόνο και με την Αναστασία, η οποία βρίσκεται σχεδόν πάντα μαζί της, στις καθημερινές προπονήσεις στο σπίτι.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More