Καλομοίρα: Μας δίνει μια γεύση από τη νέα της καθημερινότητα στην Αμερική λόγω κορονοϊού [pic,vid]

Η πανδημία του κορονοϊού έχει πλήξει πάνω από 200 χώρες του πλανήτη και καθημερινά τόσο τα κρούσματα όσο και οι θάνατοι πληθαίνουν. Οι πολιτείες έχουν λάβει τα μέτρα τους και παρά την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί, πολλοί είναι οι ασυνείδητοι που παραβλέπουν τις οδηγίες και παραβιάζουν τις εντολές. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς! Η Καλομοίρα ανήκει στην κατηγορία εκείνων που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της βρίσκονται εδώ και ημέρες μέσα στο σπίτι.

Η γνωστή μανούλα ανησυχεί πολύ με όσα συμβαίνουν, αφού έχει τρία μικρά παιδιά, όμως προσπαθεί να κρατά την ψυχραιμία της και να χαίρεται όσο το δυνατόν περισσότερο τη ζωή στο σπίτι. Οι δίδυμοι γιοι της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη είναι 7 ετών ενώ η κορούλα τους είναι 3,5. Συνεπώς, τα παιχνίδια στο σπίτι δεν έχουν τέλος! Πέρα από το διάβασμα, τη μαγειρική και την γυμναστική στο σπίτι, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της τραγουδίστριας, η ίδια προσπαθεί να αξιοποιεί τον χρόνο της και να τακτοποιεί διάφορες γωνιές της κατοικίας της.

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καλομοίρα μας δίνει μια γεύση από τους νέους ρυθμούς της που έχει μπει η οικογένειά της.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Καλομοίρα απολαμβάνει την νέα καθημερινότητα στο σπίτι!

Read More

And More