Καλομοίρα: “O άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος”!

Για τον έγγαμο βίο, το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα και τα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Καλομοίρα. Η pop τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι παντρεύτηκε νωρίς και ότι πρόλαβε να αποκτήσει πολλές εμπειρίες στη ζωή της.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα, η Καλομοίρα δανέφερε πως δεν ξέρει αν είναι ακόμη έτοιμη. “Δεν ξέρω ακόμα. Αγχώνομαι γιατί τα παιδιά θέλουν πολλή προσοχή. Όχι βέβαια όταν είναι μικρά αλλά στο πώς πρέπει να τα μεγαλώσεις. Εγώ με την αδερφή μου δουλεύαμε από μικρές και δεν βγαίναμε πολύ έξω, αλλά αν τώρα έρθει η κόρη μου και μου πει από μικρή “μαμά θέλω να βγω”, θα τη σκοτώσω!”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Radar” στο “Έθνος”.
Όσον αφορά τον έγγαμο βίο και όσους λένε ότι παντρεύτηκε νωρίς, η ίδια απάντησε: “Μην το λες, είχα τις εμπειρίες μου όσο ήμουν στην Ελλάδα. Ήμουν μόνη μου τρία χρόνια. Δηλαδή τι άλλο να κάνω; Και χαίρομαι που τα έκανα γιατί βλέπεις κάποια πράγματα και εκτιμάς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Λέω δόξα τω Θεώ, έχω ένα καλό παιδί που με αγαπά και με προσέχει. Δεν νομίζω ότι παντρεύτηκα μικρή. Ένιωθα ότι θα έβγαινα έξω κι άλλο, θα γνώριζα άντρες και ότι μετά θα μπερδευτώ γιατί δεν θα ήξερα τι ήθελα. Εγώ θέλω κάποιον που να είναι ο καλύτερός μου φίλος”
Ακόμη, η Καλομοίρα δεν θα έλεγε όχι σε διεθνή καριέρα: “Είμαι 26 ετών και δεν είμαι πια πολύ μικρή για διεθνή καριέρα! Σκέψου ότι η Lady Gaga είναι 24! Νιώθω όμως πολύ χαρούμενη που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ, ενώ στην Αμερική δεν με ξέρει κανείς”.
Τι θα γίνει όμως, όταν σβήσουν τα φώτα; Πώς θα αντιδράσει η νεαρή τραγουδίστρια;
“Δεν με πειράζει γιατί αυτό το είχα πάντα στο μυαλό μου. Δεν έλεγα “εγώ είμαι και κανένας άλλος”. Γιʼ αυτό και στον Γιώργο λέω ότι δεν θέλω να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με το “τι όμορφα που είστε”. Δεν μετράει αυτό, αλλά το μέσα μας. Κι εμένα οι γονείς μου δεν με μεγάλωσαν έτσι, ποτέ δεν με έκαναν να πιστέψω ότι είμαι κάτι, γιʼ αυτό και δεν θα πέσω σε κατάθλιψη όταν σβήσουν τα φώτα!” δήλωσε.

Read More

And More