Καλομοίρα: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της, Αναστασίας – Φωτογραφίες

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Καλομοίρα, καθώς γιορτάζει τη γέννηση της μονάκριβης κόρης της, Αναστασία, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργος Μπούσαλης.

Σήμερα Πέμπτη 21/7, η μικρή Αναστασία συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής και η μητέρα της έγραψε τις πιο τρυφερές ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μάλιστα στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα.

«Το πολύτιμο κοριτσάκι μου είναι 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ – τα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σας εύχομαι μια ζωή αγάπη, ευτυχία, βαθιά βαθιά χαρά και πολύ γέλιο. Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά η ζωή είναι όμορφη.

Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από κακό και υπάρχει καλό σε όλους μας ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας. Nα μοιραζόμαστε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο…ειδικά για όλα τα παιδιά μας. Ας μην ξεχνάμε τι έχει σημασία στη ζωή. Η επιτυχία είναι διασκέδαση, αλλά η οικογένεια και η αγάπη είναι το παν. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Η μαμά σε αγαπάει», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καλομοίρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

Read More

And More