Καλομοίρα: Παιχνίδια με τον γιο της στην παραλία! [video]

Στην Ελλάδα και στην όμορφη Λακωνία βρίσκονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Γιώργος Μπούσαλης και η Καλομοίρα με όλη την οικογένεια. Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά του: τον Νίκο, τον Δημήτρη και την μικρή Αναστασία – Καλομοίρα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν σταματούν τις βουτιές και τα παιχνίδια.

Η Καλομοίρα, μάλιστα, που έχει μεγάλη αδυναμία στα τρία της αγγελούδια δεν τους χαλά χατίρι και φυσικά παίζει ανεξάντλητη μαζί τους… όλη μέρα! Αυτήν τη φορά, μάλιστα, την ιδιαίτερη προσοχή της χρειάστηκε ο γιος της Νίκος. Ο μικρός ήθελε να θάψει το σώμα του στην άμμο και φυσικά η γνωστή τραγουδίστρια ανέλαβε δράση και έφτιαξε ένα πύργο με άμμο πάνω από τον γιο της. Η ίδια μάλιστα, με μια δόση χιούμορ, ανέβασε τη φωτογραφία στα Instagram stories της, δείχνοντας τι την βάζουν να κάνει τα παιδιά της.

Με όλη την οικογένεια στην Λακωνία η Καλομοίρα

Οι βουτιές στα γαλανά νερά

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως η Καλομοίρα προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, και παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να μην τους στερεί το παιχνίδι και τις βόλτες μαζί της!

Δες βήμα βήμα τα κατορθώματα του γιου της στην άμμο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και το τελικό αποτέλεσμα άφησε τον μικρό Νίκο ικανοποιημένο!

 

Read More

And More