Καλομοίρα: Περιμένει τελικά κορίτσι! Η φωτογράφιση με τους γιους στο σπίτι και η εξομολόγηση

Μετά την περιπέτεια του γιου της, η Καλομοίρα χαμογελά και πάλι. Τα δυο αγόρια και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης είναι στα καλύτερά τους και όλη μαζί περιμένουν τον ερχομό της μικρής πριγκίπισσας. Ναι η Καλομοίρα σε τέσσερις μήνες θα γεννήσει το τρίτο της παιδί και θα είναι… κοριτσάκι! Και το όνομα αυτής θα είναι Αναστασία – Καλομοίρα.

“Θα την πούμε Αναστασία – Καλομοίρα. Αναστασία είναι το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου αλλά και ο δικός μου ο παππούς λεγόταν Αναστάσης, ενώ Καλομοίρα έλεγαν τη δική μου τη γιαγιά”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello” η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: “Είμαι ενθουσιασμένη. Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή πίστευα πως θα αποκτήσω αγόρι όμως την προηγούμενη εβδομάδα ο υπέρηχος έδειξε πως 100% είναι κορίτσι. Όταν μου το ανακοίνωσαν οι γιατροί, συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα. Τότε κατάλαβα πως καταβάθος ήθελα κοριτσάκι όπως και ο Γιώργος. Η κόρη μας θα φέρει καινούργιο αέρα στη ζωή μας”.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η τρίτη της εγκυμοσύνη ήρθε λίγο πιο γρήγορα απ’ ό, τι την περίμενε.

“Είμαι χαρούμενη αλλά συγχρόνως και κουρασμένη. Στην αρχή πίστευα πως κυοφορώντας ένα μωρό θα είναι πιο εύκολη η εγκυμοσύνη, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι γιατί παράλληλα έχω και τη φροντίδα των αγοριών που είναι τριών ετών”.

Πώς έχουν αντιδράσει όμως τα δίδυμα αγόρια της, Δημήτρης και Νίκος που θα αποκτήσουν αδερφούλα;

“Δεν το έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα. Νομίζουν πως η μαμά τους έχει πάθει κάτι και φουσκώνει. Ο Δημήτρης είναι πολύ εκδηλωτικός, μου χαϊδεύει και μου φιλά συνέχεια την κοιλιά. Ο Νίκος από την άλλη είναι πιο ευαίσθητος και ντροπαλός”.

Τέλος, για τον σύζυγό της αποκάλυψε: “Με τον Γιώργο είμαστε ένα, πολεμάμε τα πάντα μαζί”.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More