Καλομοίρα: Σπάνια βίντεο από την παιδική της ηλικία με αφορμή τα γενέθλιά της! Πόσο έγινε;

Γενέθλια είχε χθες η όμορφη Καλομοίρα και πέρασε την ξεχωριστή μέρα αυτή με την οικογένειά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έχει φτιάξει μια υπέροχη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου μένει μόνιμα, νιώθει ευλογία για όλα αυτά που έχει καταφέρει στη ζωή της. Έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και δεν σταματά να βιώνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία τους παιδιά, τα δίδυμα αγόρια της Δημήτρη και Νίκο και την μικρή Αναστασία.

Την Παρασκευή, με αφορμή τα γενέθλιά της, η Καλομοίρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο βίντεο από την παιδική της ηλικία που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ! Το μικρό Καλομοιράκι πάντα είχε νάζι στον φακό και όπως θα δεις στο δεύτερο βίντεο, το ταλέντο στο τραγούδι το είχε από τότε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε τα 35 της χρόνια και συνόδευσε την ανάρτηση με μια πολύ συγκινητική λεζάντα: “Δεν το πιστεύω ότι έγινα 35 σήμερα. Πώς περνάει ο καιρός τόσο γρήγορα. Αυτά είναι βίντεο που μου έστειλε η θεία μου η Φαίη και μου θύμισαν τόσα πολλά. Είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένεια μου αλλά και για όλους στην Ελλάδα που έκαναν τα όνειρα ενός μικρού κοριτσιού να γίνουν πραγματικότητα. Θα είμαι αιωνίως ευγνώμων για όλη την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας αγαπώ”!

Δες τα βίντεο:

Χρόνια Πολλά Καλομοίρα!

Read More

And More