Καλομοίρα: Στον αγαπημένο της ζωολογικό κήπο στο Μαϊάμι, μαζί με τα παιδιά της! [pics]

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Νίκο, τον Δημήτρη και την Αναστασία, δημιουργώντας έτσι μια ευτυχισμένη και αξιοζήλευτη οικογένεια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2010, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει ήδη από το 2006.

Οι δυο τους είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, με τον γνωστό επιχειρηματία να συνοδεύει την αγαπημένη του παντού και να την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Το ίδιο υποστηρικτική προς τον Γιώργο όμως είναι και η Καλομοίρα, η οποί βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, όποτε την χρειαστεί.

Η γλυκιά Καλομοίρα είναι μια full time μαμά, καθώς τα παιδιά της αποτελούν την μοναδική της προτεραιότητα. Όλο τον χρόνο της τον αφιερώνει στα δύο αγόρια της και την μονάκριβη κόρη της, καθώς δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά τους. Μάλιστα, επιδιώκει να περνά μαζί τους ποιοτικές στιγμές, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και τα τρία καμάρια της.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Παρασκευής, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στους followers της στο Instagram πώς επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά της τον αγαπημένο τους ζωολογικό κήπο στο Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά φωτογραφιών που έβγαλε με το κινητό της, σχολιάζοντας: “Ένας από τους αγαπημένους μου ζωολογικούς κήπους για να επισκέπτομαι με την οικογένεια μου” .

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More