Καλομοίρα: To δείπνο στην πεθερά της και το νέο μέλος της οικογένειας!

Ο θεσμός της οικογένειας είναι από τους πιο σημαντικούς για την Καλομοίρα. Με αυτές τις αρχές μεγάλωσε από τους γονείς της, Νίκο και Ελένη Σαράντη και αυτές θέλει να περάσει και στα παιδιά της. Για τον λόγο αυτό φροντίζει να τιμά ευλαβικά τις παραδόσεις και τα έθιμα.

Τα ίδια πιστεύω έχει και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης με τον οποίο έχουν φτιάξει τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια. Τα δίδυμα τους, Νίκος και Δημήτρης είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Βέβαια, η διαμονή τους στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Washington τους έχει κάνει να υιοθετήσουν και κάποιες διαφορετικές συνήθειες. Μία από αυτές είναι και το Thanksgiving! H τραγουδίστρια πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όλοι μαζί δείπνησαν στο σπίτι της πεθεράς της, Λούλας Μπούσαλη. Με ένα εντυπωσιακά πλούσιο τραπέζι και πολύ καλή διάθεση απόλαυσαν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Στην παρέα τους ήταν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους που δεν είναι άλλο από τον μικρό Chewy. Ο χαριτωμένος σκυλάκος τους έχει ξετρελάνει και ειδικά τα δύο αγόρια της Καλομοίρας. Μπορείς να το καταλάβεις κι από τον τρόπο που τον κοιτάει ο Νίκος στην παρακάτω φωτογραφία.


Η Καλομοίρα χαμογελαστή μπροστά στο γιορτινό τραπέζι

Read More

And More