Καλομοίρα: Το πάρτι-έκπληξη που διοργάνωσε για την αδερφή της, μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! [pics,video]

Η αγάπη της για την οικογένεια, τόσο για αυτήν που έχει δημιουργήσει, όσο και για τους γονείς της, είναι γνωστή. Ο λόγος για την Καλομοίρα, η οποία ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους στην Αμερική.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να έχει πλέον τη δική της οικογένεια, ωστόσο, δεν ξεχνάει τους γονείς και την αδερφή της, για τους οποίους έχει μιλήσει αρκετές φορές στις συνεντεύξεις της. Ειδικά, με την αδερφή της, Γεωργία, είναι πολύ δεμένη κι αγαπημένη. Η γλυκιά τραγουδίστρια, μάλιστα, ήταν συνεχώς στο πλευρό της της σε μια σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της. Συγκεκριμένα, είχε καρκίνο του θυρεοειδούς και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο. Τώρα όμως που το πρόβλημα πέρασε και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.

Πριν μερικές μέρες, η Γεωργία Σαράντη Αλεξάτου είχε τα γενέθλιά της και “έκλεισε” τα 40 της χρόνια. Με αφορμή, λοιπόν, την ιδιαίτερη αυτή μέρα για εκείνη, η Καλομοίρα της ετοίμασε ένα μεγάλο πάρτι-έκπληξη, έχοντας… συνεργούς όλους τους συγγενείς και τους καλούς του φίλους. Το σπίτι στολίστηκε αναλόγως, η εορτάζουσα έσβησε την τούρτα της και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δεν σταματούσε κανείς να χορεύει και να τραγουδά.

Η τραγουδίστρια, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στα instastories της φωτογραφίες και βίντεο από την μαγική βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμήν της αδερφή της. ” Έκπληξη για τα 40α γενέθλια της καταπληκτικής αδελφή μους το Σαββατοκύριακο! Όλοι σε αγαπάμε”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τα στιγμιότυπα.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More