Καλομοίρα: Χωρίς τον σύζυγό της στην prive προβολή του Fifty Shades Darker!

Πρεμιέρα και στην Ελλάδα έκανε το Fifty Shades Darker “50 πιο σκούρες αποχρώσεις του γκρι” και οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz βρέθηκαν σε μια ιδιωτική προβολή στο Hilton για να απολαύσουν τον εντυπωσιακό Mr Grey. Ανάμεσά τους και η όμορφη Καλομοίρα που γιόρτασε με την καλή της φίλη, την Φαίη Σκορδά και χαλάρωσε βλέποντας την ταινία.

Η γνωστή τραγουδίστρια με total black outfit από την BSB μας έδειξε την κομψή αλλά και σέξι πλευρά της και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας. Και μπορεί ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης να μην την συνόδευσε στο event, η Καλομοίρα όμως είχε κοντά της φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η βασίλισσα των social media του Rising Star, μάλιστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την Φαίη Σκορδά (με την Φαίη να ανεβάζει την φωτογραφία στο Instagram) και συναντήθηκε με φίλους και συνεργάτες.

Στην ειδική προβολή της δεύτερης ταινίας της E.L James, Fifty Shades Darker που οργάνωσε ο Χάρης Ντάβλας όμως βρέθηκαν και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και άλλοι.

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Καλομοίρα

Τζώρτζ Παπακώστας, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Θέμης Γεωργαντάς, Κώστας Τσουρός

Στέφανος Κωνσταντινίδης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More