Καλύτερα δε γίνεται – Εξώδικο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο» (video)

Εξώδικο απέστειλε ο Μάρκος Σεφερλής μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού. Αφορμή στάθηκε η επικοινωνία που είχε ο σκηνοθέτης του «Χαλβάη 5-0», Μάνος Καμπίτης με την εκπομπή, σχετικά με το νομικό θέμα που έχει προκύψει με την ταινία, της οποίας η προβολή απαγορεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

«Το πρώτο μας εξώδικο, που ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο γιατί γενικά εμείς είμαστε προσεκτικοί ως εκπομπή» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού. «Η εκπομπή δεν πήρε θέση και, όπως είχαμε πει και τότε, επειδή δεν είχαμε την άλλη πλευρά, καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε σε χαρακτηρισμούς» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.

Δες στο βίντεο τα όσα αναφέρονται αναλυτικά στο εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή:

Μετά την προβολή των όσων επισημαίνονται στο εξώδικο, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει, μεταξύ άλλων: «Το κλείνουμε εδώ, το λήγουμε εδώ. Ακούστηκαν αυτά που έπρεπε να ακουστούν. Ελπίζουμε να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία και να λυθεί ήσυχα και ωραία και από τις δύο πλευρές. Κι αν δεν θέλουν να τα βρούνε, εμάς και πάλι δεν μας πέφτει λόγος».

 

Read More

And More