Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Κάρολο και η δημόσια κριτική που δέχτηκε

Η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για πρώτη φορά στη βρετανική Vogue και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Δούκισσα της Κορνουάλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο απαιτητικό πρόγραμμά εργασίας που έχει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Κάρολος, ενώ αποκάλυψε πως περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο.

«Δεν είναι εύκολο μερικές φορές, αλλά προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα σημείο της ημέρας όπου συναντιόμαστε. Μερικές φορές είναι σαν πλοία που περνούν μέσα στη νύχτα, αλλά πάντα καθόμαστε μαζί και πίνουμε ένα φλιτζάνι τσάι και συζητάμε για τη μέρα μας. Έχουμε μια στιγμή», δήλωσε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

 

«Είναι υπέροχο να τα λέμε όταν έχουμε λίγο χρόνο. Ξέρετε, όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι στην πραγματικότητα καθόμαστε και διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνιές του ίδιου δωματίου. Είναι πολύ χαλαρωτικό γιατί ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να κάνεις συζήτηση. Απλά κάθεσαι και είσαι μαζί με τον άλλον», πρόσθεσε η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου.

Η 74χρονη Καμίλα Πάρκερ και ο 73χρονος πρίγκιπας της Ουαλάς είχαν σχέση πριν παντρευτούν τελικά και οι δύο κάποιον άλλο, με εκείνη να παντρεύεται τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, αξιωματικό του βρετανικού στρατού, με τον οποίο χώρισε το 1995. Απέκτησαν μαζί δυο παιδιά- τον 47χρονο σήμερα Τομ και τη Λόρα, 44 ετών.

Ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και απέκτησαν τους γιους του, Ουίλιαμ και Χάρι, το 1982 και το 1984, αντίστοιχα. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 και επίσημα το 1996 μετά από απιστία και από τις δύο πλευρές.

Η Καμίλα βρέθηκε σε μεγάλο βαθμό στο επίκεντρο της σχέσης τους, με πολλούς να παίρνουν το μέρος της, ιδίως μετά το θάνατο της Νταϊάνα το 1997.

«Δεν είναι εύκολο», είπε για την δημόσια κατακραυγή που δέχθηκε τότε. «Με είχαν στο στόχαστρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που έπρεπε να βρω έναν τρόπο να ζήσω με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον περιεργάζονται συνεχώς και, ξέρετε, να τον επικρίνουν και… Αλλά νομίζω ότι στο τέλος, κατά κάποιο τρόπο το ξεπερνάω και συνεχίζω. Πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου».

Κάτι που έκανε αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 2005 και έκτοτε παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα, ενώ πρόσφατα παρακολούθησε τις βασιλικές ιπποδρομίες με τον σύζυγό της στη θέση της βασίλισσας, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση.

 

Read More

And More