Καμηλά-Στoγιάκοβιτς: Το παλάτι τους στη Χαλκιδική!

Ενά παλάτι για τις διακοπές τους στo Ποσείδι της Χαλκιδική απέκτησαν ο διασημος μπασκετμπολίστας Πέτζα Στογιάκοβιτς και η αγαπημένη του Αλέκα Καμηλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το λαμπερό ζευγάρι αγόρασε ένα πολυτελέστατο ακίνητο, το οποίο είχε στην κατοχή του ο επιχειρηματίας Χριστόφορος Τζερμιάς στη Χαλκιδική, όπου συνηθίζει να κάνει τις διακοπές του. Η βίλα, της οποίας οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Αύγουστο φαίνεται πως κόστισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που δεν είναι υπερβολικό για τον άσσο του μπάσκετ, αφού σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του με τις “Σφήκες” της Νέας Ορλεάνης θα λάβει για το 2010-2011, 14,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το παλατάκι του Πέτζα και της Αλέκας βρίσκεται μπροστά στην παραλία, χτισμένο σε προνομιακή θέση και έχει εκπληκτική θέα. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, κλειστό πάρκινγκ, δεκάδες δωμάτια, μεγάλο κήπο και φυσικά μπασκέτες για να παίζει ο Πέτζα με τον γιο του!

Η πρόσοψη της μεζονέτας κρύβεται πίσω από τεράστια κάγκελα-περσίδες, ώστε να προφυλάσσει τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας. Το σπίτι είναι διακοσμημένο με το μοντέρνο και λιτό στυλ της Αλέκας με στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Όπως αναφέρουν μάλιστα και άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, η Αλέκα το “ερωτεύτηκε ” από την πρώτη στιγμή και ασχολήθηκε προσωπικά με τη διακόσμηση του.

Το λαμπερό ζευγάρι που επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του, διαθέτει περιουσία στη Θεσσαλονίκη και δυο σπίτια: μια μεζονέτα και ένα ρετιρέ. Ενώ, αγαπημένος προορισμός για τα μπάνια τους είναι η Χαλκιδική. Οι δυο τους βρίσκονται ήδη εκεί μαζί με τα δυο παιδιά τους Αντρέι και Μίλα για να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Η Αλέκα και ο Πέτζα κάνουν τις βουτιές τους στις καθαρές θάλασσες της περιοχής και απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο.


Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς παίζει ρακέτες στην παραλία!

Read More

And More