Κάν’ το σαν την Merilyn! Όταν ο άνεμος σηκώνει τις φούστες των διάσημων κυριών

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες… Πόσες φορές δεν έχεις βάλει ένα αέρινο φορεματάκι ή μια φούστα και ο αέρας – που δεν είναι με το μέρος σου – έκανε τα αποκαλυπτήρια; Σίγουρα τόσες όσες να σε κάνουν να πεις “δεν θα ξαναγίνει”. Το ίδιο, όμως, έχουν πάθει και οι celebrities της διεθνούς showbiz.
Γαλαζοαίματες και μη την έχουν πατήσει αρκετές φορές… Αλλά, μήπως το “Merilyn Accident” όπως είναι γνωστό δεν είναι και τόσο κακό; To upskirt ατύχημα της Merilyn ήταν ίσως η πιο διάσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε ποτέ και πολλές κυρίες την αντέγραψαν (με ή χωρίς τη θέλησή τους)! Μην ξεχνά πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έγινε και άγαλμα στο Σικάγο!

/

Όσον αφορά τώρα στις celebrities, πρόσφατα, η Kate Upton βρέθηκε στο Μαϊάμι για γυρίσματα και εκεί το αεράκι που φύσηξε σήκωσε τη φούστα της!

/

Δεν είναι η μόνη, όμως που παθαίνει κάτι τέτοιο, αφού η Rihanna και η Beyonce έχουν αντίστοιχα αποκαλυπτικά “ατυχήματα” στη σκηνή.
Η Kate Moss, η Jessica Alba, η Liv Tyler και η Reese Whitherspoon έχουν δει τη φούστα τους να σηκώνεται από τον αέρα μπροστά στους φωτογράφους και…

/

… ασφαλώς, η αγαπημένη μου Kate Middleton δεν σταματά να κρατά το φόρεμά της σε κάθε εμφάνιση που γίνεται σε υπαίθριο χώρο!

/

Read More

And More