Κάνιε Γουεστ: Κατέθεσε αίτηση αλλαγής ονόματος – Πως θα λέγεται;

Την έκπληξη έκανε για ακόμη μια φορά ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ ο οποίος αποκάλυψε πως κατέθεσε επίσημη αίτηση αλλαγής του ονόματός του.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, επιθυμία του είναι από εδώ και στο εξής όλοι να τον αποκαλούν Ye επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Το όνομα αυτό παραπέμπει στον τίτλο του άλμπουμ που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια ο οποίος έχει ιδιαίτερη θρησκευτική αξία για τον ίδιο. «Πιστεύω πως το «ye» είναι η πιο πολυχρησιμοποιημένη λέξη στη Βίβλο, και στη Βίβλοι σημαίνει «εσύ» είχε δηλώσει ο ίδιος αναφερόμενος στη συγκεκριμένη λέξη προσθέτοντας:

«Οπότε, εγώ είμαι εσείς, εγώ είμαι εμείς…Περνάω από το Κάνιε, που σημαίνει ο ένας, στο Υe, και γίνομαι αντανάκλαση του κοινού μας καλού, του κοινού μας κακού, του μπερδέματός μας, των πάντων».

Εκτός από την αλλαγή ονόματος ο Κάνιε Γουέστ ολοκληρώνει αυτή την περίοδο το νέο του άλμπουμ και αναμένει παράλληλα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν. Στο μεταξύ έχει δηλώσει πως το 2024 θα είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος για την αμερικανική Προεδρία.

Read More

And More