Κάνιε Γουέστ: Με ποιο πασίγνωστο μοντέλο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται να έχει γυρίσει ο Κάνιε Γουεστ, ο οποίος αυτή τη φορά έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κάντις Σουάνπολ.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με διάφορα μοντέλα. Η πρώτη ήταν με τη Τζούλια Φοξ, ενώ στη συνέχεια, συνδέθηκε ερωτικά με την Τσάνι Τζόουνς, η οποία μάλιστα, είχε χαρακτηριστεί από όλους «η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν».

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, κυκλοφόρησε η είδηση από την Page Six, όπου θέλει τον γνωστό ράπερ να είναι σε σχέση με το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Seret. 

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη συνεργασία του για την προώθηση των γυαλιών ηλίου «Yeezy GAP» του Κάνιε Γουέστ. Η Κάντις είναι ένα από τα μοντέλα που ποζάρουν για τη συλλογή του.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε σε ένα πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο ράπερ. «Ο Κάνιε και η Κάντις βγαίνουν, η σχέση τους είναι πολύ νέα. Τους συνδέει η μόδα και η δημιουργικότητα», αναφέρει πηγή στο ΤΜΖ, με μία άλλη να κάνει λόγο για «κόλπο δημοσίων σχέσεων».

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images

Read More

And More