Κάνιε Γουέστ: Ποια είναι η Mπιάνκα Σένσορι που παντρεύτηκε δύο μήνες μετά το διαζύγιο από την Κιμ Καρντάσιαν

Οριστικά έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του ο Κάνιε Γουέστ μετά το διαζύγιό του από την Κιμ Καρντάσιαν

Τις τελευταίες ημέρες, ξένα πρακτορεία μεταδίδουν πως ο διάσημος ράπερ και πρώην σύζυγος της πολυσυζητημένης τηλεπερσόνας, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη σχεδιάστρια των Yeezy, Mπιάνκα Σένσορι, και παντρεύτηκαν… χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail o 45χρονος Κάνιε Γουέστ πραγματοποίησε μια ιδιωτική τελετή με την Mπιάνκα Σένσορι και το ζευγάρι έχει εντοπιστεί να φορά βέρες, δύο μήνες μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό γνωρίζονται και είναι σε σχέση, αλλά η Σένσορι –που μοιάζει εκπληκτικά στην Κιμ Καρντάσιαν-  εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε Γουέστ, τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Κάνιε Γουέστ και η Mπιάνκα Σένσορι δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως την είδηση, αλλά συγγενείς της Μπιάνκα δήλωσαν στην Daily Mail ενθουσιασμένοι με την είσοδο του Κάνιε Γουέστ στην οικογένειά τους.

 

«Είναι πολύ συναρπαστικά νέα τόσο για την αδελφή μου όσο και για την οικογένεια, αλλά επιλέγουμε να έχουμε κάποια ιδιωτικότητα προς το παρόν», δήλωσε πρόσφατα η αδελφή της, Αντζελίνα Σενσόρι, στην εφημερίδα Herald Sun, σύμφωνα με την Daily Mail.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Κάνιε Γουέστ ήταν παντρεμένος με την Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία είχε αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια.

Έκτοτε, το όνομα του Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει εμπλακεί σε διάφορες αντιπαραθέσεις τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων και αντισημιτικά σχόλια, έχει συνδεθεί με αρκετές γυναίκες, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Τζούλια Φοξ και το μοντέλο Τσέινι Τζόουνς.

Η είδηση περί γάμου με την Μπιάνκα Σενσόρι αιφνιδίασε τους θαυμαστές του διάσημου ράπερ, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μοναδική που δεν σοκαρίστηκε ήταν η Κιμ Καρντάσιαν. Σκανδαλοθηρικά έντυπα υποστηρίζουν πως η Καρντάσιαν «είχε βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό την Μπιάνκα Σενσόρι.

Το τραγούδι του Κάνιε Γουέστ για τη Σένσορι

Τον περασμένο μήνα, o Κάνιε Γουέστ απέτισε φόρο τιμής στη νέα του αγαπημένη, επανακυκλοφορώντας το κομμάτι «Censori Overload».

Στους στίχους συζητάει για την αγαμία του πριν τον γάμο, τραγουδώντας: «Και η Βίβλος είπε, δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι να παντρευτώ».

Ποια είναι η Mπιάνκα Σένσορι

Η Mπιάνκα Σένσορι είναι 27 ετών, έχει καταγωγή από την Αυστραλία, και είναι επικεφαλής στο κομμάτι του σχεδιασμού της εταιρείας του Γουέστ. Σύμφωνα με όσα γράφονται, πρόκειται για μία θέση την οποία εξασφάλισε μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού της στον τομέα της Αρχιτεκτονικής, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της, η Σένσορι ίδρυσε το δικό της brand κοσμημάτων! Η επιχείρηση ξεκίνησε όταν εκείνη και μια φίλη της, η Irene, άρχισαν να φτιάχνουν κολιέ από κρυστάλλους και βραχιόλια Swarovski για τους εαυτούς τους και τους φίλους τους, χόμπι που αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι μεγαλύτερο.

Μετά την αποφοίτησή της, η Σένσορι έγινε σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για 3 χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε ένα μεταπτυχιακό μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες, οπότε και πήρε τη δουλειά στην εταιρεία του Κάνιε Γουέστ.

Η 27χρονη Μπιάνκα Σένσορι διατηρούσε ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρούσε σχεδόν 17 χιλιάδες ακολούθους, πρόσφατα όμως, τον διέγραψε. Πολλοί πιστεύουν ότι το έκανε λόγω του νέου της αμόρε!

Φωτογραφίες: Splash Ideal/Images

 

Read More

And More