Κάνιε Ουέστ: Κι όμως, είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία των ΗΠΑ

O Αμερικανός ράπερ και μεγιστάνας της μόδας, Κάνιε Ουέστ σύμφωνα με το Bloomberg έχει περιουσία που ανέρχεται σε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο πλουσιότερος μαύρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως πέρυσι, την ίδια περίπου περίοδο ο Αμερικανός σταρ, Κάνιε Ουέστ έγινε δισεκατομμυριούχος με τη βοήθεια του επιτυχημένου brand ενδυμάτων και αθλητικών παπουτσιών, Yeezy και του νέου πολυετούς συμβολαίου που υπέγραψε με την Gap.

Σύμφωνα με το Business of Fashion, η αξία του brand Yeezy υπολογίζεται σε 3,2 έως 4,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Όσον αφορά τη νέα γραμμή Yeezy Gap που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι, το νέο εγχείρημα αναμένεται να αξίζει περισσότερα από 970 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Λαμβάνοντας υπόψη πως πέντε χρόνια πριν ο ράπερ ισχυρίστηκε πως έχει χρέος αξίας 53 εκατομμυρίων, το επίτευγμά του τώρα φαντάζει το λιγότερο εντυπωσιακό. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο ως προς το πώς η εταιρεία αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων του Κάνιε Ουέστ ήταν επιλέξιμη για δάνειο 2 έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων

Read More

And More