Κάννες 2019: Πασίγνωστη πρωταγωνίστρια λιποθύμησε εξαιτίας του στενού φορέματός της!

Ήθελε να ξεχωρίσει στο φετινό φεστιβάλ των Καννών και… τα κατάφερε! Ο λόγος για την πανέμορφη Elle Fanning που επέλεξε ένα στενό -συλλεκτικό- vintage φόρεμα Prada για να βρεθεί στο επίσημο δείπνο γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, αλλά ένα απρόοπτο περιστατικό της χάλασε τα σχέδια.

Η 21 ετών ηθοποιός που γνωρίσαμε από την ταινία Maleficent, έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ της Δευτέρας και συνοδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειας εκτός του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση του Φεστιβάλ Καννών. Ο λόγος, μα φυσικά το υπερβολικά στενό φόρεμά της.

Η Elle Fanning επέλεξε μια δημιουργία Prada του 1950, αλλά το φόρεμα της ήταν τόσο στενό στη μέση που μόλις κάθισε στη θέση της για την απονομή του βραβείου Σοπάρ, λιποθύμησε και έπεσε στο πάτωμα. Η μικρότερη αδερφή της, επίσης σταρ του σινεμά Ντακότα, έτρεξε αμέσως στο πλάι της για να δει αν είναι καλά.

«Ουπς, είχα ένα επεισόδιο λιποθυμίας απόψε με το φόρεμα Prada του 1950, αλλά είναι όλα καλά» έγραψε η  Elle Fanning στο Instagram προκειμένου να καθησυχάσει τους ακολούθους της.

Ευτυχώς, η ηθοποιός συνήλθε αμέσως και είναι πια μια χαρά!

Read More

And More