Kanye West: Συνάντησε τον Donald Trump στον Λευκό Οίκο και μίλησαν… για όλα!

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) έγινε δεκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο και συζήτησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως η μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και η αστική αναζωογόνηση.

Ο ράπερ, επιχειρηματίας και σύζυγος της πρωταγωνίστριας τηλεοπτικού ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν έχει αποκαλύψει την υποστήριξή του στον πρόεδρο Τραμπ εδώ και πολύ καιρό, κατά τη διάρκεια συναυλίας του το 2016.

Μετά την είσοδο των δημοσιογράφων στο Οβάλ Γραφείο για μετάδοση εικόνας ο Γουέστ και ο Τραμπ απάντησαν σε ερωτήσεις και ο καλλιτέχνης προχώρησε σε έναν 10λεπτο μονόλογο για την κατάσταση στον κόσμο και στη στήριξή του στον Αμερικανό πρόεδρο.

“Ας σταματήσουμε να ανησυχούμε για το μέλλον. Το μόνο που έχουμε πραγματικά είναι το σήμερα. Ξανά και ξανά οι αιώνιες επιστροφές, το ταξίδι του ήρωα. Και ο Τραμπ βρίσκεται στο ταξίδι του ήρωα τώρα. Ίσως να μην είχε σκεφτεί ότι θα είχε έναν τρελό… σαν τον Κάνιε Γουέστ να τον υποστηρίζει” δήλωσε ο ράπερ.

Ο Κάνιε Γουέστ φορούσε ξανά καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Ας κάνουμε ξανά σπουδαία την Αμερική) ενώ καθόταν απέναντι από τον Ντόναλντ Τραμπ και είπε ότι ένιωθε ότι του έδινε “δύναμη”.

Υπήρχε κάτι όταν φορούσα αυτό το καπέλο που με έκανε να αισθάνομαι σαν “Superman” ανέφερε o Γουέστ, ο οποίος μίλησε για διάφορα θέματα από τη βία στο Σικάγο έως την ψυχική του υγεία – λέγοντας ότι δεν έχει διπολική διαταραχή, αλλά απλώς του έλειπε ύπνος.

Παίρνοντας το τηλέφωνό του, έδειξε στον πρόεδρο μια εικόνα ενός κινούμενου αποκλειστικά με σύστημα κυψελών υδρογόνου αεροσκάφους “iPlane 1” και πρότεινε στον πρόεδρο των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει το σχέδιο για το Air Force One.

Ο Κάνιε Γουέστ στις δηλώσεις αναφέρθηκε και στον “οικονομικό-εμπορικό πόλεμο” μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι “αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική”.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων υποστήριξε: “Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα”.

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του.

Το στιγμιότυπο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν όταν ο Κάνιε Γουέστ ακούστηκε να λέει: “Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ” σηκώθηκε όρθιος και “έδωσε” μία μεγάλη αγκαλιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθόταν στην πολυθρόνα του, στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Κατά τη διάρκεια γεύματος, όπως είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Χόγκαν Γκίντλεϊ πριν από τη συνάντηση, ο κ. Τραμπ και οι φιλοξενούμενοί του – μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τζιμ Μπράουν και οι σύμβουλοι του προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ και Ίβανκα Τραμπ, (η κόρη και ο γαμπρός του) θα συζητηθούν ενδεχόμενες μελλοντικές απονομές χάριτος σε καταδικασθέντες, η αντιμετώπιση του κύματος βίας στο Σικάγο “και οι προσπάθειες δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους μαύρους Αμερικανούς”.

Κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Τραμπ αν ο Γουέστ θα είναι μελλοντικός προεδρικός υποψήφιος.

“Θα μπορούσε” απάντησε ο Τραμπ. “Μόνο μετά το 2024” πρόσθεσε ο Γουέστ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More