Kara Sevda: O κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς ρίχνει το Instagram με τις selfies του!

Έχει προκαλέσει πανικό στα κορίτσια από την πρώτη μέρα προβολής της σειράς “Kara Sevda” στο Mega και συνεχίζει… Ο λόγος για τον κούκλο Τούρκο που ενσαρκώνει τον Κεμάλ και κλέβει τις εντυπώσεις!

Ο Burak Özçivit, που το 2005 κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μοντέλου στην Τουρκία, αλλά και τη δεύτερη θέση “Καλύτερου Άντρα Μοντέλου” στον κόσμο είναι μόλις 31 χρόνων και κάνει μεγάλη καριέρα στη γειτονική Τουρκία. Εσύ όμως αν είσαι φαν των τουρκικών σειρών σίγουρα θα τον θυμάσαι από το ρόλο του Μπαλί Μπέη στη σειρά “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”.

Ο γνωστός ηθοποιός με μουστάκι ή χωρίς αποτελεί το απόλυτο sex symbol, με το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Τουρκία να μένει καθηλωμένο στην οθόνη. Πώς είναι όμως, ο ίδιος στην καθημερινότητά του;

Ο Burak είναι ένας πολύ cool τύπος. Προτιμά τις casual εμφανίσεις (και αφήνει για τους τηλεοπτικούς ρόλους και τις επίσημες εμφανίσεις τα κουστούμια), συνήθως κυκλοφορεί με ένα jockey καπελάκι, αγαπά τη θάλασσα και τις βόλτες με το αυτοκίνητο και το τελευταίο διάστημα έχει τρελαθεί με τις… selfies!

Όσο μάλιστα, εκείνος ανεβάζει φωτογραφίες, οι χιλιάδες φίλοι του στο Instagram δεν σταματούν τα likes…

Δες κι εσύ:

Αγκαλιά με την αδελφή του…

Βόλτες στη θάλασσα με το αμάξι…

Χαλαρές στιγμές στο σπίτι…


Read More

And More