Καρέ καρέ αυτοκίνητο παρασέρνει πεζό και τον εγκαταλείπει. Δες φωτογραφίες που σοκάρουν!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν καρέ καρέ ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγώδη ταχύτητα και να παρασύρει έναν πεζό. Ο 28χρονος Dale O’ Malley νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ η οικογένειά του ζήτησε τη δημοσίευση των φωτογραφιών για να βρεθεί ο ένοχος που τον εγκατέλειψε.

Το ατύχημα συνέβει στις 11 το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που ο 28χρονος διέσχιζε το δρόμο κοντά στα McDonald’s στο Wellington Road South στο κέντρο της πόλης. Τότε ένα ασημί Peugeot 206 τον χτύπησε, εκσφεδονίζοντάς τον στον αέρα. Ο νεαρός έχασε της αισθήσεις του και ο οδηγός του αυτοκινήτου ούτε που σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Αντίθετα αύξησε την ταχύτητά του και εξαφανίστηκε.

Ο Malley υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ, είχε τραυματιστεί στον ώμο και τα πόδια του. Οι φωτογραφίες προέρχονται από άνθρωπο που βρισκόταν μέσα σε ένα σταθμευμένο λεωφορείο κοντά στον τόπο του ατυχήματος, και δημοσιεύθηκαν έπειτα από αίτημα της οικογένειας για να βρεθεί ο δράστης.

Read More

And More