Καρέ-καρέ η πρόβα του Χρήστου Φερεντίνου για τον ημιτελικό του “Dancing”!

Ηταν να μην το πάρει απόφαση… Τώρα που το πήρε; Εχει βάλει τα παπούτσια του χορού και δεν λέει να τα βγάλει! Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος αυτή την κρίσιμη Κυριακή, την Κυριακή πριν από τον μεγάλο τελικό του “Dancing”, εισβάλλει στο πλατό και υποόσχεται να μας παρουσιάσει μαζί με την βοήθεια της Κλωντιάννας, μία χορογραφία – έκπληξη.

Βλέπετε, ημιτελικός χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται… Ετσι, όπως σας έχω γράψει και από την Δευτέρα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ετοιμάσει πολλά και διάφορα, προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας και αυτή την τόσο κρίσιμη και καθοριστική Κυριακή.

Εκτός ,λοιπόν, από την Λάουρα, την Ντορέττα και τον Ηλία που θα κονταροχτυπιούνται διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού θα έχουμε και τις εμφανίσεις – έκπληξη… Εκτός από τον Χρήστο Φερεντίνο, στο παρκέ θα βρεθεί και ο περσινός νικητής του σόου, ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα αφήσει για λίγο το πόστο του στην κριτική επιτροπή για τα μάτια μας μόνο!

Read More

And More